Coffee Bain / Nişantaşı

“Bir kahve, bir tatlı” mottosuna düşkünlüğüm biraz fazla olduğu için yeni açılan kahvecilerin peşinden koşmaktan asla yorulmayacağım galiba.

Nişantaşı’nın yenilerinden olan Coffee Bain de gidip görülecekler listemden çıkıp, ‘bi’ kahve içildi’ kısmına eklendi.

Nişantaşı coffee bain

Yeni açılan kahvecilere, şahane kahve deneyimi yaşamak için gitmeyi bıraktım açıkçası. Bu kadar peş peşe açılan mekanlar sayesinde doyduk tabii. Piyasada özel demleme teknikleri kullanılarak genel ve başarılı bir lezzet tutturulmuş gibi zaten.

 

Coffee Bain de kahve lezzetleri açısından gayet başarılı bir yer, tatlı konusunda ise epey iyi! Özellikle Alman pastası olması gerektiği gibi. “Olması gerektiği gibi” kıvamını bulmak zor bu devirde.

Fakat servisin yavaş olması gibi ağır bir gerçek var. İki kere gittim ve ikisinde de ilgilenecek bir kişi bulmak ve verdiğim siparişin gelmesi  için epey bekledim. İlk gittiğimde, beklemekten sıkıldığım için mekandan çıkıyordum mesela. Coffee Bain’i sevdim ama müşteriyle ilgi kısmını pek yabana atmasalar süper olur. Yeni nesil mekanlarla birlikte iyice ortaya çıkan, burnundan kıl aldırmayan garson modelinin de azalarak bitmesi dileğiyle!

 

 Adres: Teşvikiye Karakolunun karşı sokağı. Ihlamuryolu cad. No:10/C. Teşvikiye

Tel: 05533544481

 

Be the first to comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir