YENİ VİDEO YAYINDA! MAHALO COFFEE SHOP

YENİ VİDEO YAYINDA | MAHALO COFFEE SHOP

Kelime anlamının Hawaice şükran, minnet gibi karşılığı olan Mahalo Coffee Shop, Karaköy’de açıldığından bu yana alternatif çizgisini korumaya devam ediyor.

Konumunun, Karaköy’de yoğun alanda toplanan mekanların içinde bulunmaması hala en güzel yanlarından biri. Kalabalıktan kopmak isteyen kişiler için şahane bir yer seçimi oluyor elbette ki. Sakin ve sanki sadece siz varsınız hissi veren mekanın detaylarını da aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

 

 

Kahvelere gelecek olursak; adeta açılan tüm coffee shop‘ların misyonunu taşıyor; en lezizini ve tazesini hazırlayıp, sunmak.

Mahalo İstanbul da yüksek doz özen sonucu,  damakta kalıcı tatlar bırakan kahveler hazırlıyor.  Özellikle Cold drip tercih edilebilir, sıcak havalara veda niteliği taşımış olur hem.  Kahvelerin haricinde en az onlar kadar iddialı kekler olduğunu da yazayım ki mutlaka tadın. Keklerde kullandıkları çikolatalarının kalitesi de güzel olunca, şefin gözlerinden öpmemek elde değil.

Hafta sonları açık büfe kahvaltıları mevcut bir de. Gerçekten oldukça zengin olduğunu söyleyebilirim. Video da gözünüze çarpmıştır zaten.

yeni-video-yayinda-mahalo-coffee-shop

Mahalo Coffee Shop’un kapı önü masaları baya keyifli. Mekanın müdavimi olan kedilere ise ne demeli acaba…:)

 

 

Adres: Tünel cad. Söğüt sok. Eski posta han No:1 Karaköy

Tel: 0212  243 43 89

 

Daha fazlası için;

Youtube

Facebook

Instagram 

YENİ VİDEO YAYINDA | MAHALO COFFEE SHOP

Be the first to comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir