MUTFAKTA BİRİLERİ VAR

MUTFAĞIN BÜYÜLÜ DÜNYASINI SAHNEYE TAŞIYAN “MUTFAK VE İTİRAFLAR”  6 ÖZEL GÖSTERİYLE İSTANBUL’DA

 

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), İntema Mutfak desteğiyle dünyanın en iyi sirk topluluklarından biri olarak kabul edilen Kanadalı Les 7 Doigts de la Main’i (Yedi Parmak)  Türkiye’ye getiriyor. Topluluğun birçok ülkede kapalı gişe sahnelenen, akrobasi ve dansı mutfağa taşıdığı gösterisi Mutfak ve İtiraflar”, 23-27 Aralık tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.  

mutfak ve itiraflar özel gösteri

Tadı damağınızda kalacak bir gösteri

 

Sirk, dans, tiyatro, müzik ve yemeğin eşsiz uyumunun sahnelendiği “Mutfak ve İtiraflar” izleyenlere benzersiz bir sahne deneyimi yaşatacak. Akrobatik koreografileriyle dikkatleri üzerine çeken Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) topluluğunun 9 akrobat/dansçısı tarafından sahnelenen gösteride dokunma, tat ve koku gibi duyuları ele alarak seyirciye 90 dakika süresince enerjik ve zengin bir ziyafet sunacak. Her şeyi ile kullanıma hazır büyük bir mutfak dekoru içinde gerçekleştirilecek gösteri boyunca dansçılar yürekleri hoplatan akrobasi hareketleri ve kendi besteledikleri müziklerle çocukluk anıları, ikili ilişkiler ve aile hikâyelerini sahneden izleyicilere aktaracak. Gösterinin sonunda ise izleyenleri “tatlı” bir sürpriz bekliyor.

mutfak ve itiraflar salon özel

Gösteri için hazırlanmış özgün müziklerin yanı sıra, tanıdığımız ve sevdiğimiz müziklerin farklı yorumları da gösteriye eşlik edecek. İstanbul’dan önce Almanya, İsveç, Fransa, İtalya, Avusturya, İspanya gibi ülkelerde de sahne alan ve 2014 yılında Montreal’de CINARS Bienali’nin açılış gösterisi olan “Mutfak ve İtiraflar”  sahnelendiği bütün şehirlerde kapalı gişe oynadı ve izleyicinin büyük beğenisini kazandı. MUTFAKTA BİRİLERİ VAR

mutfak ve itiraflar özel gösterisi

“Mutfak ve İtiraflar” gösterisi nerede, ne zaman?

 

Gösteri, 23 Aralık Çarşamba, 24 Aralık Perşembe, 25 Aralık Cuma günleri 20.30’da, 26 Aralık Cumartesi günü 15.00 ve 20.30’da iki ayrı performansla, 27 Aralık Pazar günü ise 15.00’da izleyicilerle buluşacak. Gösterinin biletleri Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00), Biletix web sitesi (www.biletix.com) ve hizmet bedelsiz olarak İKSV ana gişeden (İKSV ana gişe Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açık.) temin edilebilir. Lale Kart sahipleri biletlerini %25’a varan özel indirimlerle alabilir.

MUTFAKTA BİRİLERİ VAR

 

Be the first to comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir