2021 Yılında Yayınlanacak Dizilerden Heyecanla Beklediklerim

2021 yılı için geri sayım yapmalık bir başka başlık daha!

2021 yılında yayınlanacak diziler. 2020’de yayınlanan dizilerin tümünü yalamış yutmuş değilim henüz, o açıdan da ruhumun tüketim tarafının doruklarda olduğu düşünülmesin. Ama ne yapalım; “hızlı yaşa, çok izle” demişler!

Hayat bize, yayınlanan dizileri izlemek için 2020 yılında fazlasıyla zaman tanıdı, dizi izleme yılı yaptı bize adeta. Bakalım, 2021 evde dizi izlemekle mi geçecek yoksa bize dizilerde izlediğimizi sokakta pratik yapma şansı mı sunacak?!?!

2020 yılında yayınlanması planlanan ama pandemiden ötürü çekimleri ileriki tarihlere ötelenen, baya baya 2021 yılında yayınlanması hedeflenen tüm dizilerden aşağıda merakla beklediklerimi paylaşıyorum. İzledikçe de, bu liste üzerinden ilerleme kaydedeceğim.

Mare Of Easttown

Mare Of Easttown dizisinin başrolünde Kate Winslet yer alıyor.

Kate Winslet’ı mini dizi Mare of Easttown’da izlemek için bekliyorum! Dizide; Pennsylvania’da küçük bir kasabada yaşayan bir dedektif, hayatının dağılmasını önlemeye çalışırken yerel bir cinayeti de çözmeye çalışır.

Landscapers

Olivia Colman, The Crown dizisinde canlandırdığı Kraliçe II. Elizabeth rolünden sonra Landscapers isimli dizide oldukça farklı bir karakterle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Oscar ödüllü oyuncu, kocası Christopher ile birlikte ailesini öldürmekten ve onları evlerinin bahçesine gömmekten suçlu bulunan Susan Edwards’ı oynayacak. Akıllara durgunluk veren, yaşanmış bir hikayeden uyarlamaymış.

Wandavision

Bir Marvel mini dizisi olan Wandavision; süper kahraman filmlerinden iki sevilen karakteri, Vision (Paul Bettany) ve Wanda’nın (Elisabeth Olsen) hikayesine dayanıyor.

It’s A Sin

Başarılı senarist Russell T Davies, 2021 yılında yayınlanacak “It’s A Sin” isimli dizide; 1980’lerde Londra’da bir grup eşcinsel arkadaşın etraflarında yıkıcı Aids salgını ortaya çıkarken, her şeyin zamanla değişiminin hikayesini bu arkadaş grubu üzerinden anlatıyor.

The Serpent

Tahar Rahim, Jenna Coleman ve Ellie Bamber’in başrollerini paylaştığı The Serpent, 1 Ocak günü yayınlanacak. Dizi; seri katil ve dolandırıcı Charles Sobhraj’ın gerçek hayatına dayanan, uluslararası bir suç draması.

Conversations with Friends 

Normal People dizisinden

Normal People kitabının dizi uyarlamasının büyük ilgi görmesinin ardından, yazarın (Sally Rooney) bir başka kitabı da-Conversations with Friends– uyarlama yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Frances ve Bobbi’nin hikayesini izlemek için 2021 yılını bekliyorum!

This Is Going To Hurt 

Dizinin başrolünde Ben Whishaw yer alıyor.

Bir başka kitap uyarlaması daha. Adam Kay’in aynı adlı romanından uyarlanacak olan This Is Going To Hurt; sekiz bölümlük bir komedi dizisi olacak. Başrolünde Ben Whishaw’ın yer dizi; kitabın yazarının 2004-2010 yılları arasında aldığı tıp eğitim sırasında yazdığı günlük notların özeti niteliğinde.

The Pursuit of Love 

İki Dünya Savaşı arasında geçen BBC’nin yeni dönem draması; The Pursuit of Love, Nancy Mitford’ın aynı romanından uyarlama. Karizmatik ve korkusuz Linda Radlett’in (Lily James) ve onun en iyi arkadaşı ve kuzeni Fanny Logan’ın maceralarını ve talihsizliklerini anlatıyor.

Time 

Bu hapishane dramasının başrolünde Sean Bean ve Stephen Graham yer alıyor. Bean, yanlışlıkla masum bir adamı öldürdükten sonra suçluluk duygusuyla tükenmeye başlayan ve dört yıl hapis cezasına çarptırılan bir mahkum olan Mark Cobden’ı oynuyor.

Be the first to comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir