2021 Yılının Netflix Aylık Üyelik Ücretleri

Dizi ve film platformlarının gün be gün çoğaldığı bu süreçte, telefona hangisini indirmek uzun vadeli işimize yarar tartışmaya açık bir konu gibi. Gönül ister ki; biraz ondan film izleyeyim, biraz da diğer uygulamadan dizi. Fakat aylık üyelik ücretleri gibi bir gerçek söz konusu olduğu için de bu elimizi kolumuzu bağlıyor.

Dizi ve film platformlarının aylık üyelik ücretlerini güncel bir şekilde aşağıda paylaşıyorum.

Netflix 2021 Aylık Üyelik Ücreti

Netflix’i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV’niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyebilirsiniz. Aylık plan ücretleri 17,99 TL ile 41,99 TL arasında değişmektedir. Sözleşme yok. İstediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Aylık ücret17,99 TL29,99 TL41,99 TL
Aylık üyelik ücretlerinin artışı ise Temel, Standart, Özel olarak değişiyor.
Netflix 2021 üyelik ücretleri

Netflix Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Hesabınızı kapatmak için Netflix’e masaüstü bilgisayarınızdan giriş yapmanız gerekiyor. Uygulama içerisinde mevcut değil. Ama telefonunuza (iOS) kredi kartından otomatik ödemede ise önce Ayarlar > isminizin yazılı olduğu en tepedeki kimlik bilgileri kısmına > karşınıza çıkan ekranda Aboneliklere gitmeniz yeterli.

Blu TV 2021 Aylık Üyelik Ücretleri

Blu TV’de iki tane standart üyelik ücreti mevcut. Bir yıllık seçenek var, bir de aylık.

Aylık standart ücreti 24.99 TL, Yıllık ücreti 154,99 TL. Yıllık seçip, tek seferde 194,99 TL ödeyince aylık olarak 12.90 TL’ye gelmiş oluyor.

Blu TV Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Taahhüt ve sözleşme olmadığı için üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hesabım menüsü altından aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. İptal etmeniz durumunda herhangi bir cayma bedeli ödemezsiniz. Ödemesini yaptığınız dönemin sonunda aboneliğiniz durdurulur.

Amazon Prime 2021 Aylık Üyelik Ücretleri

Amazon Prime, Türkiye pazarı açısından bu yarışta en geride kalanlardan biri ama dizi açısından güçlü içerikleri mevcut.

2021 itibariyle 30 gün ücretsiz deneme hakkı veren platform, sonrasında da izlemeye devam edecekseniz aylık 7,90 TL çekiyor hesaptan.

Amazon Prime Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Tıpkı diğerleri gibi taahhüt ve sözleşme olmadığı için üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. “Hesabım” kısmından iptal seçeneğini sunuyor.

Gain Medya Üyelik 2021

2021’in ilk gününde yayın hayatına başlayan Gain Medya, ücretsiz olan bir platform. Süreleri kısa olan çeşitli içeriklerden oluşuyor.

Exxen TV Aylık Üyelik Ücreti 2021

2021 yılında yayın hayatına başlayan bir diğer uygulama ise Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen. 7 gün ücretsiz izleme hakkı sunan Exxen, sonra aboneliğe devam ederseniz de aylık 9,90 TL çekiyor.

Yıllık olarak ise iki seçenek sunuyor. Reklamlı olarak yayınlanan içerikler için yıllık 99.90TL üzerinden ücretlendirilir. Reklamsız olarak yayınlanan içerikler için ise yıllık 199.90 TL üzerinden ücretlendirilir. Oldukça yüksek geldi bana.

Yeni üyeliklerde, Exxen ilk 7 gün ücretsizdir. Kredi veya banka kartının doğrulanması için 1₺’lik ücret alımı gerçekleştirilip anında kartına iade edilmektedir. Doğrulama ücreti ve iade aynı anda yapıldığı için ekstreye yansımamaktadır.

Be the first to comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir